Triumph Bonneville T140 – Yuri Shif Customs

Zoals jullie wellicht al gezien zullen hebben, de Trendyman auteurs zijn nogal zot van café racers. Herinner je je nog de fantastische Moto Guzzi V7 Café Classic?
Nu gaan we nog iets exclusiever. De Triumph Bonneville is een moto die al naam & faam heeft, maar kennen jullie de T140, gemaakt door de bekende Wit-Russische motobouwer Yuri Shif?


Deze ontwerper, die reeds de internationale prijs ‘Best International Builder’ en de AMD World Championship won, ontwierp een café racer pur sang: pure eenvoud, waar elke niet functionele optie is weggelaten, met een geweldig oog voor detail.
De oorspronkelijke motor die gebruikt werd als zijnde ‘donor’ was de Triumph Bonneville T140 uit 1976, al kan je deze nog nauwelijks herkennen. Er blijft bijna niets van het origineel van deze motorfiets over.
Triumph Bonneville T140 Yuri Shif Customs
Deze versie wordt aangedreven door een schitterende 750 cubic twin blok, die 53pk levert, dat prachtig centraal in het model ligt. Andere blikvangers zijn het door YSC ontworpen uitlaatsysteem, de gastank, het zadel en voetsteunen. De maanschijf-stijl wielen zijn 16inch platen van een Harley Davidson.
De kleur die Yuri ‘gypsy racing green’ noemt, is een meer blitse versie van het Britse racing green. De combinatie van groen, goud, bruin leer en koper is een perfect match voor de –volgens ons- ultieme café racer.
Geniet gerust van meer beelden op yaneroscaferacercorner
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
SP Men: de nieuwste haarverzorging voor mannen.

Mannen staan intussen al heel wat jaartjes op de radar bij fabrikanten van allerhande verzorgingslijnen. Voor het meest recente bewijs..

Close