Valentijn: terugkeren naar de essentie van de dag der geliefden.

Valentijn komt eraan en voor veel mannen brengt dit opnieuw de nodige hoofdbrekens met zich mee. Met welk geschenk kan jij jouw geliefde dit jaar alweer een plezier doen? Natuurlijk geeft jouw partner al een maand op voorhand de nodige, al dan niet subtiele, signalen. De vraag dringt zich echter op of de dag der geliefden hier om moet draaien? Wat ons betreft niet.


Sinds jaren weten marketeers ons dol te maken met tal van cadeau-ideeën. Niets is echter vluchtiger dan een zoveelste geschenk. Weet jij nog welk Valentijnsgeschenk je vorig jaar kreeg van jouw partner? Of het jaar daarvoor?
Valentijn-Cadeaus
Heel anders wordt het als je die dag, of periode, aangrijpt om heel even tijd te maken om jullie liefde te vieren. Een etentje met z’n tweetjes, een weekendje op een romantische locatie, de manieren waarop je dit kan doen zijn talrijk, als je maar even de moeite doet om precies datgene te zoeken waar jullie beiden kunnen van genieten. Ja, je leest het goed, jullie beiden. Valentijn draait namelijk niet om de ene partner die de andere een geschenk geeft, maar wel om 2 partners die samen de essentie van hun relatie herontdekken. Natuurlijk is en blijft 14 februari een commercieel gegeven, maar dan wel één waar je in een relatie perfect gebruik kan van maken.

Tal van hotels maken van Valentijn gebruik om koppels te verwennen met speciale arrangementen en we moeten eerlijk toegeven, sommigen mogen echt wel gezien en beleefd worden.

  • Een arrangement dat we zelf reeds mochten uittesten en van harte aanbevelen is het cupido-arrangement van het Hotel De Tuilerieën in Brugge. Dit prachtige Brugse hotel, gelegen langs de Dijver, verwent de geliefden van bij het eerste moment. Champagne bij aankomst, een heerlijk ontbijt en een overnachting in een prachtig ingerichte Superior Deluxe kamer, je hebt het allemaal. Voor het diner moeten jullie zich helaas wel begeven naar één van de restaurants waarmee Hotel De Tuilerieën samenwerkt, maar de partners zijn wat ons betreft zeer goed geselecteerd. Verder kan je vrij gebruik maken van het zwembad, de sauna en ht Turks stoombad in het hotel. Ook het bekroonde ontbijtbuffet zal jullie zeker kunnen bekoren. Voor dit liefdesarrangement betaal je € 375,00, maar dat je het niet snel zal vergeten, kunnen we wel garanderen.
  • Valentijn-De-Tuilerieen-Brugge
  • Een tweede aanrader is het kasteelhotel Château d’Hassonville in Aye (provincie Luxemburg, nabij Marche-en-Famenne en Durbuy). Hier kan je voor € 290,00 per persoon 2 nachten verblijven (aankomst op vrijdagavond, vertrek zondagvoormiddag), omringd door een prachtig park van 55 ha. Op vrijdagavond word je verwend met een viergangen menu, op zaterdag krijg je een galamenu met niet minder dan 6 gangen. Het Wellness resort, golfterrein en de prachtige omgeving bieden opportuniteiten in overvloed om samen tot rust te komen.

Valentijn-Chateau-Dhassonville
Geloof ons vrij, mogelijkheden zijn er te over, als je maar even de tijd neemt om op zoek te gaan naar die locatie, die jullie beiden op het lijf is geschreven. Niet de tijd of de mogelijkheid om een hotelarrangement te boeken? Ga op zoek naar een gezellig restaurant en verras je partner op een originele manier. Wil je toch absoluut een Valentijnscadeau geven? Waarom niet de beide mogelijkheden aan elkaar koppelen. Geef het cadeau vooraf af in het restaurant en vraag om het op een originele manier naar de tafel te brengen. De verbazing op het gezicht van je partner, als het moment is aangebroken, is echt om van te smullen, geloof ons vrij.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Festina Regata: het modieuze sporthorloge.

Festina start 2012 met een splinternieuwe lijn, de Festina Regata genaamd. Met de Regata richt het merk rich op een..

Close