Victoria Park Plaza Hotel – Grootstedelijk design in Londen.

Nu de Kerstdagen steeds sneller naderen en Londen zich al weer langzaam opmaakt voor hét feest der feesten nemen we je ditmaal mee naar de Engelse hoofdstad, Londen. Bij ons bezoek aan Londen staan we stil bij het Victoria Park Plaza Hotel in Londen.


Dit hotel telt maar liefst 287 luxe hotelkamers en heeft toch een heel individueel en trendy design. Een eigentijds en uiterst stijlvol design, dat wordt afgewisseld met een verscheidenheid aan kunstwerken waaronder moderne schilderijen, bijzondere foto’s en beeldende kunst die op ieder zijn gezicht een glimlach tovert.

Bij het maken van een reservering kan je kiezen uit Superieur en Executive Kamers. Kies je voor het laatste kamertype, dan kan je tijdens jouw verblijf een extra gastvrije service ervaren en heb je toegang tot de executive Lounge en het Business Centre. Ook voor gezinnen biedt het Victoria Park Plaza Hotel een uitkomst, het hotel beschikt namelijk over 1-slaapkamer en 2-slaapkamer appartementen. Deze appartementen beschikken over een royale living en kitchenette en zijn door de ruime opzet ideaal voor gezinnen of voor gasten die langere tijd in Londen verblijven.
Victoria-Park-Plaza-Hotel-Londen-Kamer
In het geval je nog niet vermoeid genoeg bent van het ontdekken van de stad en nog wat energie over hebt, biedt het fitnesscentrum uitkomst. Hier kan je van diverse fitnessapparaten gebruik maken, al dan niet onder begeleiding van een eigen personal trainer. Ook voor ontspanning biedt het fitnesscentrum uitkomst, je kan er namelijk ook terecht voor ontspannende massages voor zowel dames als heren en kan er de sauna en stoomkamer bezoeken.

Het viersterren Victoria Park Plaza Hotel heeft overigens een uitstekende ligging op slechts twee minuten loopafstand van Victoria Station en vlakbij Buckingham Palace, de Big Ben en Westminster Abbey. Verder liggen de paradijzen voor shoppers waaronder Harrods en Oxford Street eveneens op korte afstand.
Victoria-Park-Plaza-Hotel-Londen-Lobby
Afhankelijk van de periode in het jaar overnacht je al in Victoria Park Plaza Hotel Londen vanaf € 127,00 per kamer, per nacht.

Voor meer informatie of het maken van een reservering, klik hier.

Voor nog meer unieke en inspirerende Trendy Hotels kijk op: http://www.trendy-hotels.nl/.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
iPhones 4S: we kunnen er moeilijk omheen!

Als we alle blogs, kranten en zelfs tv zenders volgden, wisten we het zeker. Afgelopen week zou de iPhone 5..

Close