Watersport liefhebber? Ontdek dan nu Nederland.

Watersporten behoren voor vele trendy mannen tot de favoriete tijdverdrijven. Zeilen, surfen, kayakken, raften, het zijn dan ook stuk voor stuk watersporten waarvan je ten volle kan genieten. Toch denken velen bij watersport direct aan exotische bestemmingen, waardoor de kans om ze te beoefenen misschien iets te weinig frequent voorkomt. Onterecht natuurlijk, want wist je dat Nederland eigenlijk een Walhalla is voor wie houdt van watersporten?
Watersport-In-Nederland-Zeilboten-Op-Strand
Dat watersport in Nederland zo populair is, hoeft niemand te verbazen. Sinds jaar en dag hebben onze Noorderburen een haat-liefde verhouding met het water en werden ze decennialang verplicht te leren leven met dit natuurlijk geweld. Dat ze dit met verve hebben gedaan kan je vandaag de dag alleen maar beamen. Niet alleen ontwikkelden de Nederlanders historische waterwerken, ze sloten het water ook in hun sportieve harten. Of je nu wil zeilen (met een schip of een catamaran), kanovaren, kitesurfen, windsurfen of gelijk welke andere watersport, in Nederland vind je gegarandeerd de mogelijkheid om het te doen of te leren.
Watersport-In-Nederland-Windsurfen
Bovendien biedt Nederland ook heel wat minder bekende mogelijkheden voor watersport. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Akwaduktvaren? Friesland voltooide de afgelopen jaren de bouw van de laatste geplande aquaducten, waardoor de provincie er nu 9 rijk is. Reden genoeg voor de Friezen om deze bouwwerken te gebruiken voor een splinternieuwe activiteit, het akwaduktvaren. We hoeven je niet te vertellen dat het afvaren van een aquaduct gepaard gaat met adembenemende panorama’s en een enorm gevoel van vrijheid.
Of misschien is het Skûtsjesilen meer iets voor jou? Bij deze watersport zeil je op de Friese meren, maar dan wel met oude vrachtschepen.
Ben je toch meer te vinden voor watersport met een edge? Niet getreurd, ook kansen om te waterskiën, wakeboarden, windsurfen, kitesurfen,… vind je in Nederland heel makkelijk terug. Waar wacht je op, ontdek het gerust zelf via onderstaande banner.
Watersport-In-Nederland
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Ook Hollister komt naar België!

Update: De Hollister winkel in Wijnegem Shopping Center opent op 29 september 2011 zijn deuren! Het populaire dochterbedrijf van Abercrombie..

Close