Win een Braun Series 7 Ltd Edition Porsche Motorhead (t.w.v. € 349,99)

Wedstrijd!

Braun-logoWedstrijd-Braun-Series7-790cc-Limited-Edition-Porsche-Jose-Mourinho

Ter ere van de lancering van José Mourinho als wereldwijd Braunambassadeur in de nieuwe campagnes. bieden Braun en Trendyman jou de kans om jouw eigen exemplaar te winnen van de Braun Series 7 Limited Edition Porsche Motorhead (t.w.v. € 349,99).

Wat je hiervoor moet doen? Heel eenvoudig. Los onderstaande 2 vragen op vóór 30/10/2011 23u59 en wie weet krijg jij dit prachtige scheerapparaat in de loop van november thuisgeleverd!
Wedstrijd-Braun-Series7-790cc-Limited-Edition-Porsche
Uit alle correcte inzendingen zal een onschuldige hand op 31 oktober namelijk 1 gelukkige winnaar trekken, die zichzelf vanaf november kan scheren met de hoogtechnologische Braun Series 7 Limited Edition Porsche Motorhead.

Dit trendy scheerapparaat is ontstaan door de samenwerking van Braun en het iconische, Duitse Porsche Motorsport. Beide merken staan bekend om hun prestaties, geweldige design en de allernieuwste technologie. En laat dat nu net drie dingen zijn waar trendy mannen zich wel in vinden. De Braun Porsche Motorsport Limited Editions zijn het volmaakte geschenk voor mannen die een degelijk cadeau willen waar ze lang van kunnen genieten.

De Porsche Motorsport Limited Editions zijn beschikbaar in de hele Braun Series-lijn en met een volledig zwart design zorgen ze in elke badkamer voor tijdloze klasse.

Het neusje van de zalm is de Braun Series 7 Porsche Motorsport Limited Edition. Met zijn intelligente Sonic Technology ‘leest’ dit toestel als het ware het gezicht en past het zijn meer dan 10 000 microvibraties aan aan de dichtheid van je baard voor de meest grondige en comfortabele scheerbeurt ooit.

Waarop wacht je nog? Waag nu jouw kans! Braun en Trendyman wensen je alvast veel geluk toe!

Deelnameformulier :
Deze wedstrijd is helaas afgelopen sinds 30/10/2011 en dit om 23u59. Blijf ons zeker volgen op Facebook en weet volgende keer als eerste welke nieuwe prachtprijzen je kan winnen.


*Door deel te nemen aan deze wedstrijd, wordt het wedstrijdreglement automatisch aanvaard.
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

Current day month ye@r *

Read previous post:
Samsung Galaxy Tab 10.1 – Groter, lichter, sneller

Met de nieuwste Samsung Galaxy Tab 10.1 doet deze multimediagigant een echte greep naar de kroon die de iPad draagt..

Close