Work is Out, Fashion is in!

Work Is Out, het unieke afterwork evenement is aan zijn tweede editie toe. Op 28 april 2011 gaan de deuren van de Culture Club in Gent wat vroeger open, namelijk om 18u00, zodat jij en jouw gasten, collega’s, vrienden, … na een werkdag direct de ontspanning kunnen induiken.
Work-Is-Out-Fashion-Is-In-Emma-Gelaude
Vanaf 18h zal een Italiaans buffet voor jou klaar staan en zal je kunnen genieten van deze mode-editie “Work Is Out, Fashion Is In” met een optreden van Lize*Accoe. Lize was de zangeres van Delavega en verzorgde onder andere het voorprogramma van Souldiva Joss Stone. Een Fashion editie in Gent kan niet zonder de Gentse Modespecialiste Emma Gelaude. Zij zal je persoonlijke tips and tricks neerschrijven die je ook effectief in de praktijk kan gebruiken. Emma Gelaude is de vrouw achter de populaire Fashion Blog MyFashionBlog.be en heeft haar eigen stijlboek Impact, daarnaast is ze personal shopper en styliste van grote persoonlijkheden en bedrijven.
Work-Is-Out-Fashion-Is-In-Styling-Advies
Muziek is er natuurlijk ook, want vanaf 20h kan jij je volledig laten gaan op de plaatjes van Olivier Tjon, de man achter feesten als Goodlife & Lovelife.
Work-Is-Out-Fashion-Is-In-Partytime
En een Fashion evenement kan niet zonder een stijlvolle ontvangst, die verzorgd zal worden door de hostesses van Angence-C. Zij zorgen er voor dat je al van in het begin volledig in de juiste stemming bent.
Work-Is-Out-Fashion-Is-In-Agence-C
Heb je de smaak te pakken … meer info vind je op de Work Is Out-website of volg de volledige story op Facebook

Wedstrijd!
Dankzij de organisatoren van Work Is Out kan Trendyman 2 lezers en een genodigde naar keuze gelukkig maken met vrijkaarten voor dit super-event (incl. Italiaans buffet). Op maandag 18 april en dinsdag 19 april wordt op de Trendyman Facebook-pagina een vraag gesteld die gerelateerd is aan één van de 2 Work Is Out-edities. Per dag wordt uit de juiste antwoorden een gelukkige winnaar aangeduid. Wil jij kans maken op één van deze vrijkaarten, noteer deze data dan alvast in jouw agenda en zorg dat je het juiste antwoord geeft op één van onze vragen. De winnaars worden via de Trendyman Facebook-pagina bekendgemaakt op woensdag 20 april. Alvast veel succes!

Foto’s : Alexander Meeus

WIN!! WIN!! WIN!! WIN!!
Wedstrijd voor gratis duo-ticket voor de Work is Out, Fashion is In! editie van 28/04/2011 :
Fashionstyliste Emma Gelaude schreef haar ervaringen neer in een boek. Wat is de titel van dat boek? Het antwoord vind je hier:
Antwoord voor 19/04/2011 24u00 via info@trendyman.be.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mercedes SLK: van lelijk beestje tot volwaardige sportwagen

Al jaren staan de BMW Z4, Audi TT en Porsche Boxster garant voor succes bij de aankoop van een goedkopere..

Close