Work Is Out in de trendy Gentse Culture Club

Work Is Out is een gloednieuw afterwork-concept dat kunst, cultuur, lekker eten en sexy muziek samenbrengt in de Gentse Culture Club, veruit de hipste club van ons land. De eerste editie vindt plaats op 24 februari en kosten noch moeite werden gespaard om er een onvergetelijke avond van te maken. Op de affiche staan onder meer dj Olivier Tjon, kapper Kaprijke en de cultschrijver Christophe Vekeman.
Work-Is-Out-Logo
Work Is Out wordt een klein festival, waar iedereen zijn gading kan vinden. Allereerst worden de gasten getrakteerd op een heerlijke maaltijd. De gerechten op het menu zijn allemaal afkomstig uit Cook ’n Roll, een gloednieuw kookboek met daarin de lievelingsgerechten van heel wat Belgische topartiesten. Tijdens het eten zal Christophe Vekeman de avond subtiel op gang trekken met grappige, prachtige gedichten.
CooknRoll-Cover


Maar er is meer. Tijdens Work Is Out kan u uw lot in de handen leggen van de Gentse kapper Kapper Kaprijke. Zijn kapsalon in de Sint-Niklaasstraat 46 te Gent is bekend tot ver buiten Gent en heel wat bv’s laten hier hun wilde haren achter.
Work-Is-Out-Kapsalon-Kaprijke
Een afterwork zou geen afterwork zijn als er niet gedanst zou worden. De grote zaal van Culture Club zal muzikaal opgeluisterd worden door Mister Olivier Tjon, de dj van de sterren. Een  man die iedereen aan het dansen krijgt op muziek van vandaag, gisteren en eergisteren. De bewijzen van zijn kunnen zijn legio, denk maar aan de legendarisch feesten Poplife, Goodlife en Lovelife.
Work-Is-Out-Culture-Club
Wie graag nog wat meer informatie wil over Work Is Out kan terecht op www.workisout.be.


Grotere kaart weergeven

WIN!! WIN!! WIN!! WIN!!
Wedstrijd voor gratis duo-ticket voor de Work is Out, Fashion is In! editie van 28/04/2011 :
Fashionstyliste Emma Gelaude schreef haar ervaringen neer in een boek. Wat is de titel van dat boek? Het antwoord vind je hier:
Antwoord voor 19/04/2011 24u00 via info@trendyman.be.
There are no comments

Add yours

Current day month ye@r *

Read previous post:
Mode lente-zomer 2011 – Deel 4 : Welke blazer of welk kostuum?

Maagdelijk wit of liever wat kleur in je garderobe? Je hoeft niet specifiek te kiezen voor een bepaald thema of..

Close